Werken & Leren

Zorgverleners
Het is soms lastig om als thuiszorgmedewerker aan de slag te gaan vanwege de fysieke en mentale werkdruk. Daarom hebben wij mensen nodig die goed beseffen wat voor werk zij leveren en wat voor invloed dat heeft op de mensen die de hulp zo hard nodig hebben. Wij helpen deze mensen om deel te blijven nemen in hun sociale leefomgeving en de maatschappij.

De tevredenheid van onze cliënten staat voor ons centraal. Daarom zoeken wij collega’s die alle aspecten van dit werk goed kan waarderen en onze missie en kernwaarden accepteert. Als u bij ons komt werken maken wij duidelijke afspraken en bieden u een afwisselend en uitdagend werk met een marktconforme bezoldiging. Wij zoeken mensen die affiniteit hebben met de zorgsector.

Bij interesse en/of vragen kunt u telefonisch met ons contact opnemen. U kunt te allen tijde het contactformulier invullen en verzenden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een gesprek.

Stagiaires
Wij zijn door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf en hebben gedurende het schooljaar regelmatig stagiaires nodig voor diverse opdrachten met betrekking tot Zorg & Welzijn. Voornamelijk studenten MBO Verzorgende niveau 3 en MBO Verpleegkunde niveau 4 kunnen bij ons terecht voor uitdagende en leerzame taken/werkzaamheden gedurende de gehele stageperiode. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorgwereld. Wij hebben dan ook regelmatig vrijwilligers nodig voor diverse uiteenlopende klussen in onze organisatie. Mocht u geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger actief deel te nemen in de hulp aan ouderen/zieken, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. In onderling overleg kunnen we dan bepalen welke mogelijkheden er voor u zijn binnen de organisatie.